Oznamy mesta

Oznam o výlukách na vybraných železničných staniciach

Železničná spoločnosť Slovensko, a.s. upozorňuje cestujúcich, že v dňoch  20. a 21.máj 2024 (pondelok a utorok)  budú ŽSR konať výlukové práce, ktoré budú mať za následok vylúčenie osobnej železničnej dopravy v čase od 9:30 hod. do 12:30 hod. medzi železničnými stanicami Radvaň– Vlkanová. V dôsledku tejto výluky budú v úseku Zvolen os.st. – Banská Bystrica  vlaky R 836 a R 833 nahradené náhradnou autobusovou dopravou (NAD) a v úseku Sliač Kúpele – Banská Bystrica ostatné vlaky nahradené náhradnou autobusovou dopravou (NAD).

V dňoch  22. a 23.máj 2024 (streda a štvrtok)  budú ŽSR konať výlukové práce, ktoré budú mať za následok vylúčenie osobnej železničnej dopravy v čase od 9:35 hod. do 12:35 hod. medzi  železničnými  stanicami Sliač Kúpele– Zvolen Os.st. V dôsledku tejto výluky budú v úseku Sliač Kúpele  – Zvolen os.st. vlaky nahradené náhradnou autobusovou dopravou (NAD).

V piatok, 24.mája 2024 budú ŽSR konať výlukové práce, ktoré budú mať za následok vylúčenie osobnej železničnej dopravy v čase od 9:25 hod. do 12:35 hod. medzi  železničnými  stanicami Sliač Kúpele– Vlkanová. V dôsledku tejto výluky budú v úseku Zvolen os.st. – Vlkanová vlaky nahradené náhradnou autobusovou dopravou (NAD).

Náhradná autobusová doprava bude zastavovať:

Železničná stanica/zastávka Miesto zastavenia NAD
Zvolen os.st. pred staničnou budovou
Zvolen mesto pred staničnou budovou
Sliač Kúpele pred staničnou budovou
Veľká Lúka pred staničnou budovou
Hronsek autobusová zastávka „Hronsek žel.st.“
Vlkanová pred staničnou budovou
Radvaň pred staničnou budovou
Banská Bystrica mesto autobusová zastávka „Banská Bystrica, Národná“
Banská Bystrica

 

pred staničnou budovou

 

Renáta Gažurová
vedúca zmeny Centra predaja Zvolen, pracovisko Banská Bystrica