Aktuality

V sobotu prikročíme k pokládke nového asfaltu pri mestskom parku

Križovatka pri mestskom parku

V priestore novej mini okružnej križovatky pri Mestskom parku na Tajovského ulici a Janka Kráľa, bude v sobotu, 8. októbra 2022 zhotoviteľom stavby realizovaný nový asfaltový povrch. V uvedený deň dôjde v čase od 9:00 hod. do polnoci k úplnej uzávierke dotknutých miestnych ciest. Obchádzková trasa bude zabezpečená dočasným dopravným značením. Linky MHD a prímestskej autobusovej dopravy, budú vedené po obchádzkových trasách najmä cez Medený Hámor, R1, resp. Úsvit, Wolkerovu ulicu, ako aj cez Švermovu ulicu.

Podrobné informácie o úpravách na jednotlivých linkách je možné si pozrieť na webových stránkach dopravcov www.sadzv.sk, resp. www.dpbb.sk. Vodičov i cestujúcu verejnosť žiadame o trpezlivosť, zvýšenú pozornosť a ohľaduplnosť.

Frekventovaný dopravný uzol pri mestskom parku na Tajovského ulici smerom na Strieborné námestie a ulicu Janka Kráľa je lokalita, kde dochádza pomerne často k dopravným kolíziám a zápcham. Vybudovaním mini okružnej križovatky bude zvýšená plynulosť cestnej premávky. Rovnako dôjde i k zvýšeniu bezpečnosti a komfortu všetkých peších aj vodičov.

Mgr. Miroslav Strelec
Kancelária primátora

Prílohy na stiahnutie